Alvastien Telste er LAND senter!

LAND står for ’Lærings-, Aktivitets-, Nettverks- og Demonstrasjonsprosjekt’ og målet er å formidle praktisk bærekraftige liv. Dette skjer ved å kartlegge og aktivisere permakultursteder i Norge. Vi vil synliggjøre nåværende steder og inspirere oppstart av nye besøkssentre med muligheter for aktiv deltagelse og direkte erfaring med hva permakultur er. I tillegg vil LAND-sentre seg imellom kunne støttes av fellesskapet i nettverket både nasjonalt og internasjonalt.

Den 25 september var den offentlige lanseringen av LAND prosjektet i norge, på ØKOUKA og vi er så heldig å bli det første offisielle LAND senter!!

Vi vil legge ut litt om oss og om designen vår på nettsida, slik at interesserte kan se litt hva det dreier seg om, og hva vi holder på med her.

I tillegg vil vi ha jevnlige kurs  og åpne dager slik vi pleier, så det er mulig å komme å se med egne øyne. Det vil bli mer aktivt på den fronten etter vi begge er ferdig å studere – våren 2018 – da det er ganske hektisk å få til alt på en gang…

Gleder oss til å se mange ivrige permakulturister her, og til vi blir et stort og godt nettverk av LAND sentere og lærlinger i hele Norge!

Kategorier Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close